Известие

Collapse
No announcement yet.

Знам че ви е писнало от Alfa Romeo 156 не сега е за 2,5 v6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А той принципно може да се избегне само за коли до 100 кв или 136 коня, нали?

Comment

До 163 коня - без акциз. И аз търся такава - но до сега в Бг. не съм виждал да се продава, а надеждата ми е някои да я е купил и да му се е видяла скъпа за подръжка та да иска да се отърве от нея на квато и да е цена.
      156 - 1.8ts

Comment

Е колега недей така с акциза няма грешка обиждаш ме .Все пак говориш с правилния човек който един път се е опатил от него.При мен даже беше 4970 лева.Аз иначе кога кога да съм си вкарал М3-ка.Иначе за другия пост за колегата който иска да си купа кола кяото е вкарана тук и е платен.Батка и аз го бях мислил тоя вариант ама замисли се тоя преди тва тая кола по ква причина би я продал.Или да и е зел душицата или нещо да и има.Иначе миналата година по времето когато купувах бавареца едни ми предлагаха М3-ка от тука за 14000 лева и акто отидох да я гледам от нея беше останало само М-табелката здрава просто колата беше със изцяло свършен ресурс.А мойта която далеч не е М3 със купуването докарването и плащането на акциза стъпи на 17000 и не съжалявам.Иначе само да паднат тъпите акцизи ще се напълни с бегачки и ще има серизона конкуренция хубави автомобили и доволни шофиори.И все пак на колегата който ще купува да не се обезкуражава намериш ли подходящата за теб кола купувай и не се замсиляй.7 дена след плащането на акциза като се повозиш я изрежеш ще се отмие мъката.Успех
        BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
        ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
        BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

BOBBY нищо лично!!!Имаше една частица в мен дето се надяваше да си сбъркал клавиша, това е!!!

Comment

Първоначално публикувано от pecata
            До 163 коня - без акциз. И аз търся такава - но до сега в Бг. не съм виждал да се продава, а надеждата ми е някои да я е купил и да му се е видяла скъпа за подръжка та да иска да се отърве от нея на квато и да е цена.
            На Горубляне имаше една черна миналото лято с всички екстри, абсолютно всички(като моита ) + телефон за 14 999лв.Не съм сигурен но 99г маи беше. Стоя 3-4 месеца и последния път като я видях цената беше 10 999лв и я купиха!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Лелееееее тва е била истински добра оферта според мен.Наистина някой път се намират и такива колици но много рядко някой я продава е така.Иначе тоя дето я е взел си е откарал на колица.
              BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
              ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
              BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

имам такава, затова ви казвам-не е за българия-новите носа4и от ал. ауто се разбиха за 4000 км, а не дай си боже да стане нещо с двигателя-само двата ремъка и 6 ролки към тях-700 лв.-така че аз предлагам 2л,поне докато ни оправят пътищата.
                asen
                156 2.5 V6

Comment

Бе не само за България-такава кола има скъпа подръжка.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

колегите са прави за акциза, но кефа цена няма.Имам 156 1.8 144к.с., каква ли не опитах, стана перфектна но малкия мотор си е малък.Сега си купувам 2.5 190 к.с., съвсем друга работа е. 6 скорости, различни предавателни числа, звук, ускорение.......ще споделям другата седмица когато я взема.
                    156 2.5 V6 24 V

Comment

Имаше една в мобилето червена, 1999 г. на 156000 км. на някво арабско посолство за 8500 лв., дори и аз се поинтересувах от нея
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

За такава кола трябва да си готов да умножаваш всичко от поддръжката Х2. Кеф да ама гладен и жаден да я караш не става ще направиш някоя беля някъде.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от asen777
                          имам такава, затова ви казвам-не е за българия-новите носа4и от ал. ауто се разбиха за 4000 км, а не дай си боже да стане нещо с двигателя-само двата ремъка и 6 ролки към тях-700 лв.-така че аз предлагам 2л,поне докато ни оправят пътищата.
                          каква марка бяха носачите ме интересува
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от asen777
                            ако чакам да оправят пътищата за да си купя такава,значи никога няма да притежавам такава :P
                            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

искам да успокоя вси4ки с желание за 2.5 ,колата ще се продава на части след около 10 месеца,така 4е който иска да си направи собствената такава ще има тази възможност
                              asen
                              156 2.5 V6

Comment

алфа 156 2.5 V 6 190 к.с.

Колега javascript:emoticon('')
                                Smileпродавам моята ако имаш интерес пиши лс.
                                156 2.5 V6 24 V

Comment

Working...
                                X